GreenQueen

Povestea Green Queen

Romana English

 

Despre Noi

 

Ca parinti, devenim din ce in ce mai constienti in privinta stilului de viata al copiilor nostri. Cunoastem optiunile disponibile si avem datoria de a face alegerile potrivite, care sa le ofere copiilor nostri un mediu mai sanatos si sigur.

 

Green Queen doreste sa mentina un mediu durabil, sanatos, sigur si curat pentru copiii nostri. Vrem sa participam la schimbarea si imbunatatirea lumii in care traim si, in timp noi stim ca acest lucru este o ambiție a omenirii, mai degrabă decât un obiectiv personal de viață, credem ca si lucrurile mici pot contribui la schimbarile pe care dorim sa le vedem in lumea noastra. Putem face o diferenta, chiar si la o scara mai mica, intr-un mod accesibil.

 

Green Queen va ofera un ciclu complet de produse ecologice de inalta calitate, concepute pentru copii, in cadrul primului magazin online de acest gen din Romania.

 

Suntem siguri ca lucrurile frumoase si de inalta calitate se potrivesc perfect unui comert echitabil cu produse eco, bio si organice. Faptul ca acestea pot fi integrate in viata de zi cu zi, este chiar dovada indrazneata a gamei noastre de produse.  

 

Livram numai produse de la producatori specializati in manufacturarea de produse calitative si frumoase, care aduc valoare si durabilitate. Ce principii servesc mai bine lumii, decat cele ale “Reginei”?

 

Oferim mai mult de 250 de produse care promoveaza deopotriva “verde”/ ecologic si calitate/aspect.  

 

 

Oamenii din spatele Green Queen

 

Ca parinti si anteprenori, ne propunem sa oferim consumatorilor acces facil, prin intermediul platformei online, la produse de inalta calitate, accesibile ca si pret, pentru copii si adulti. Stim din experienta proprie ca nu sunt usor de gasit produse “prietenoase” pentru copiii nostri. Evaluam in mod constant oferta de produse care se potrivesc principiilor noastre de baza, cu obiectivul de a reimprospata mereu gama oferita pe piata din Romania.

 

Dacă v-am spus de ce Green, hai sa vedem de ce Green Queen? Oohh, nu din snobism lingvistic, gen “National Arena” sau “Beauty Salon”!

 

Majoritatea dintre noi am simtit nevoia unor “altfel” de produse, atunci cand în viata noastra au aparut Ei – regina, printesa, printul – fiecăruia dintre noi, cei pentru care suntem in stare să facem orice, dar orice, pentru ca viata sa le fie buna si frumoasa! Si pentru ca Regina noastra si-a facut aparitia cu multa personalitate inca din primele momente de viata, intr-o familie multiculturala si multietnica, iar “the Queen” este un personaj foarte indragit si popular dinspre partea paterna, noi, supusii,  simtim foarte des nevoia de a o flata pe micuta cu acest nume, Regina, respectiv the Queen,  cum zice tatal ei.

 

Si iata-ne aici, acum si sub acest nume! Despre asta este Green Queen.