GreenQueen

Termeni si conditii

Plasarea unei comenzi pe site-ul www.greenqueen.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile la care se face referire si in sectiunea Cum comand?

 

Confidentialitate

Informatiile furnizate de dvs. catre S.C. The Green Queen SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. S.C. The Green Queen SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de catre clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata. S.C. The Green Queen SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

 

Nota de informare privind protectia datelor personale

S.C. The Green Queen SRL, înregistrata la ANSPDCP în baza notificării numărul 0023486, prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră prin intermediul acestui website și are obligația de a administra, în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră. Datele dumneavoastră pot fi utilizate pe viitor în scopul efectuării operațiunilor de reclamă, marketing și publicitate și nu vor fi dezvăluite terțelor părți. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu un simplu mail la office@greenqueen.ro. 

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004, privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul www.greenqueen.ro, administrat de SC The Green Queen SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori alta persoana. 

 

Preturi

Preturile sunt actualizate periodic. Preturile din comenzi sunt valabile 5 zile din momentul confirmarii acestora. Disponibilitatea este afisata in timp real. 

 

Disponibilitatea se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii.

 

Comenzi si stocuri

Comenzile care au in componenta produse care nu sunt in stocul magazinului si nu au fost solutionate in termen de 20 de zile de la data lansarii lor pot fi anulate de catre reprezentantii SC The Green Queen SRL, binainteles in urma comunicarii acestei situatii.

 

Acordarea discounturilor

Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Se pastreaza intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare. Clientul are posibilitatea de a alege oferta care i se potriveşte. Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

 

Conformitate

Produsele comercializate prin intermediul www.greenqueen.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala. 

 

Politica de retur

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului se poate face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului si este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta, respectand conditiile O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Contractul de vanzare-cumparare se considerea incheiat doar in momentul emiterii facturii fiscale si nu atunci cand este confirmata comanda telefonic sau pe email.

 

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, etc). Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii comenzii se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la data denuntarii.

 

Produsele de igiena personala, produse care intra in contact cu parti ale corpului, nu se pot returna decat sigilate. Ruperea sigiliului atrage imposibilitatea returnarii produsului.

 

In vederea efectuarii unui retur va rugam sa ne contactati fie telefonic la numarul afisat pe site: +40 766 801 007 sau pe email la office@greenquee.ro. Nu primim la retur produse neambalate.

 

Cele 14 zile in care vom rambursa contravaloarea produselor derulate se scurg din momentul in care produsele returnate ajung in posesia noastra. 

 

In momentul sosirii coletului de retur, se va face o scurta verificare vizuala a coletului in prezenta curierului. Daca se constata urme de loviri sau manipulari defectuoase ale coletului, sau daca starea acestuia nu este impecabila din punct de vedere al integritatii, se va face un proces verbal care sa semnaleze aceste probleme si o copie va fi inmanata curierului. Toate coletele primite si care respecta aceste conditii de returnare vor fi desfacute si fotografiate pentru a consemna starea la receptie a produselor din interior, si pentru a verifica daca starea produselor este identica cu starea lor din momentul completarii formularului de returnare (in momentul completarii formularului, pe baza asumarii raspunderii, clientul trebuie sa consemneze starea produselor in scris si/sau prin fotografii). Orice inadvertenta intre starea declarata de consumator la completarea formularului de returnare si receptia propriu-zisa a produselor de catre personalul nostru specializat va conduce la respingerea returului produselor, clientul fiind raspunzator de transportul acestor produse pana in sediul nostru.

 

Clientul va fi instiintat in termen de 72 de ore de la primirea coletului de aceasta situatie si va putea alege daca primeste inapoi pe cheltuiala sa produsele neconforme cu declaratia sa si produsele care nu mai sunt in aceeasi stare in care au fost livrate initial clientului, sau daca accepta aducerea acestor produse la starea initiala. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, societatea noastra are dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, de a reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

 

Conditii de garantie si service

Produsele cosmetice beneficiaza de garantie, conform legislatiei in vigoare:

- OG nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor, republicata (r2), cu modificãrile şi completãrile ulterioare;

- Legea nr. 148/2000 privind publicitatea, cu modificarile si completarile ulterioare;

- Legea nr. 178/2000 privind produsele cosmetice abrogată prin Ordonanţa de urgenţă nr. 2/2014 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

 

Toate produsele comercializate de catre www.greenqueen.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. In cazul produselor vandute si livrate de www.greenqueen.ro, certificatele de garantie sunt emise direct de producator.

 

Marci inregistrate si dreptul de autor: toate marcile, numele de brand si produse sunt proprietatea producatorilor respectivi. The Green Queen SRL nu detine aceste nume de marci. 

 

Toate elementele din acest site (texte si imagini) sunt in proprietatea SC The Green Queen SRL si nu pot fi reproduse sau copiate fara acordul scris. al proprietarului.

 

Daca sesizati ca www.greenqueen.ro a incalcat involuntar anumite drepturi de autor va rugam sa ne transmiteti o sesizare in acest sens la adresa: office@greenqueen.ro

 

S.C. The Green Queen SRL isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios, etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.