GreenQueen

Detalii livrare

Produsele sunt expediate in general in maximum 48 de ore lucratoare de la data validarii comenzii.

 

Dupa expedierea comenzii din Cosul de cumparaturi, in scurt timp, veti primi un mail de confirmare si veti fi contactat pentru a stabili detaliile legate de livrare.

Pentru livrarea produselor comandate oriunde in tara, in functie de valoarea comenzii, de modalitatea de livrare si de modalitatea de plata aleasa, la valoarea produselor comandate se va adauga si valoarea calculata a transportului.

Produsele comandate vor fi livrate prin Fan Curier. Pentru localitatile in care nu se afla in reteaua de distributie a firmei de curierat, taxa suplimentara de transport vi se va comunica la confirmarea comenzii.

 

Pentru comenzi mai mari de 300 RON transportul e gratuit.

Taxele de transport sunt calculate intre 18 ron pe colet (in functie de destinatie: Bucuresti sau provincie si greutate), prin curier rapid cu plata Ramburs, Ordin de Plata sau Plata Online. Pentru colete ce depăşesc greutatea standard, se aplică taxe suplimentare direct la curier. In acest caz, vă vom comunica telefonic estimarea costului de transport.

 

Pentru localitatile care nu se regasesc in reteaua de distributie a firmei de curierat, se calculeaza un cost suplimetar pe km, in functie de distanta pana la cel mai apropiat oras din lista.

 

Livrarea comenzilor în București se face prin firma de curierat pe bicicletă Sinapseria, atunci cand este posibil, in aceeasi zi, de la transmiterea email-ului ce confirmă trecerea comenzii în stare finalizată, sau de la confirmarea telefonică a comenzii. Posibilitatea expedierii comenzii in aceeasi zi depinde fizic de confirmarea finalizarii comenzii.

 

Pentru comenzile mai mici de 300 lei, se percepe o taxa de transport de 18 lei. Pentru comenzile a căror valoare depășește 300 lei, livrarea este gratuită.

 

Programul de livrări în București este: Luni-Vineir: 9.00-19.00.

 

Pentru livrari in afara tarii va rugam sa ne contactati la office@greenqueen.ro.