Anul acesta ne am propus să mergem în oraş la un film. De la începutul anului ( şi mai sunt două luni şi se termină!) am ştiut că era un obiectiv de neatins din simpul motiv că nu poţimerge cu copilul într-o sala de cinematograf (cel puţin nu cu regina care întruna are ceva neclarităţi faţă de ce se petrece în jurul ei: mami ce aşa?, mami de ce?, mami unde??), asta pe lângă recomandările legate de vârstă. Hmm, poate am fi putut merge totuşi la un film cu Gruffalo ....

 

Doamne ce mult îmi doream să mergem la un film! Doar noi doi! Uite aşa era că un "fix", aveam impresia că toată obosela, epuizarea, sfarsala (să nu spuneţi că nu le-aţi simţit!), adunate în toţi anii aceştia de când centrul universului este regina, vor dispărea, era ca o evadare în trecut când făceam şi lucruri pentru sufletul nostru, ceva ce simţeam să facemîntr un anumit moment, era ca o confirmare că uite, toate lucrurile sunt la fel ca înainte (de regina).

 

Ocazia s-a ivit atunci când o persoană dragă reginei şi cu care era dispusă să petreacă câteva ore, a distras-o de lângă noi pentru câteva ore (dooaamnnee trei ore fără mami înpreajma!, un record în materie de despărţiri), într-o zi de duminică, în jurul prânzului.

 

A început o cursă contra cronometru: căutat film, îmbrăcat frumos, aranjat, dichisit că deh, ieşeam şi noi în lume fără nicio treabă, mergeam să ne relaxăm, stresandu-ne în acelaşi timpcă vai!, în jur de ora 15.00 trebuia să fim acasă, pentru că era ora de somn, iar mami trebuia să fie acolo în ,,patu male” cu braţele atotcuprinzătoare şi muuultele cărţi pentru citit.

 

Aşa se face că am văzut un film, la mall, la ora 12.30, într-o sală mare în care se mai aflau încă 6 persoane! A fost că atunci când eram prin clasa a III-a şi aveam voie la film decâtdimineaţa la matineu! Ne-am simţit nu numai liberi, ne-am simţit chiar ca în copilărie, la matineu duminică dimineaţa!

 

Ora 14.45: intrăm pe uşa pe vârfuri, şşşt, şşşt, parcă ziceai că dăm spargere la muzeu, să luăm pulsul, să vedem în ce toane e regina după desprartirea noastră de 3 ore şi avem surpriza să o vedem atârnând , răpusă şi ţoncănind la suzeta (cea de cauciuc natural, singură pe care o acceptă ca substitut la "boobie") pe umărul dragei noastre prietene, care se plimbă cântând, cu ea pe umăr şi ne face semn cu degetul la gură: şşşt, linişte, nu deranjaţi, regina se odihneşte!

 

Mulţumim, dragă prietenă! Şi mulţumim Hevea Planet pentru pentru că eşti un substitut atât de bun! Ştiaţi că numele mărcii Hevea vine de la denuminrea latină pentru arborele de cauciuc, Hevea Brasiliensis? Noi suntem fericiţi ca le-am descoperit! Pentru ca toate produsele Hevea sunt gândite si proiectate in Danemarca, sunt non-toxice, din cauciuc natural 100%, nu conţin coloranţi artificiali, PVC, BPA sau ftalatişi îndeplinesc toate standardele de siguranţă!

 

Voi cum procedaţi când vreţi să vedeţi un film în oraş, împreună bineînţeles, fără copil sau ... copii?