GreenQueen

 

Evenimentele Piua! sunt showcase-uri periodice de creativitate românească.

Organizate în spirit urban şi alternativ, sunt create pentru a da părinţilor bucureşteni ocazia de a cunoaşte branduri de calitate pentru copii, într-un context fun şi relaxat. 

Read More
Comentariu | Postat de GreenQueen

Începând din această săptămâna găsiţi pe site nouă crema hidratantă Petit&Jolie, cu unt de shea organic şi ulei de migdale. Este cea mai nouă creaţie a lui Esther Keddeman, fondatoarea brand-ului, care pune mereu accent pe ingrediente 100% naturale, compoziţie adaptată pielii sensibile a bebeluşilor şi prepararea cu multă dragoste. 

Read More
Comentariu | Postat de GreenQueen

Descoperă simplitatea şi naturaleţea de a folosi o sticlă din sticlă adevărată, fără plastic şi compuşi dăunători şi care va atrage mereu atenţia. Poţi alege culoarea în ton cu personalitatea ta sau a copilului tău, asortată la echipamentul de fitness/rucsacul de munte/ cărucior sau orice altceva îţi trece prin minte. 

Read More
Comentariu | Postat de GreenQueen

Raw Generation Expo

08.03.2017 20:52

 

 

 

Ne-am bucurat mult să va cunoaştem în număr de atât de mare la Raw Generation Expo, să povestim despre provocarea de-a fi o mămică fericită şi sănătoasă în "secolul vitezei" şi de-a face zi de zi cele mai naturale alegeri pentru copiii noştri.

Read More
Comentariu | Postat de GreenQueen

 

 

Produsele Petit&Jolie pentru copii şi mămici sunt fabricate în Olanda cu cea mai mare atenţie pentru detalii, sunt 100% naturale, fără parabeni, săpun şi coloranţi sintetici. Lotiunea de corp, uleiul de baie, şamponul pentru păr şi corp, crema de scutec şi uleiul de masaj sunt hipoalergice şi sunt create special pentru a proteja delicat pielea copilaşului tău. 

 
Read More
Comentariu | Postat de GreenQueen