GreenQueen

Descoperă simplitatea şi naturaleţea de a folosi o sticlă din sticlă adevărată, fără plastic şi compuşi dăunători şi care va atrage mereu atenţia. Poţi alege culoarea în ton cu personalitatea ta sau a copilului tău, asortată la echipamentul de fitness/rucsacul de munte/ cărucior sau orice altceva îţi trece prin minte. 

Read More
Comentariu | Postat de GreenQueen

Ne dăm peste cap să găsim mâncare cât mai proaspătă, bio, eco, sănătoasă, fără chimicale, fără conservanţi, dar pierdem din vedere că un rol extrem de important pentru păstrarea calităţii, o au vasele în care preparam, consumăm şi păstrăm alimentele.

 

În ce gătim sănătos?

Cele mai "la îndemână" acum, pentru gătit, sunt oalele şi tigăile din teflon şi din material inoxidabil, uşor de curăţat şi de întreţinut, dar pe care nu le-aş recomandă pentru prepararea hranei, mai ales pentru copii:

Read More
Comentariu | Postat de GreenQueen

Ambalajele din sticlă şi cermica sunt de departe cele mai indicate pentru păstrarea stării noastre de sănătate. Beneficiile pe care acestea ni le aduc sunt numeroase, şi anume ne feresc de multe afecţiuni, deoarece sunt materiale inerte. Acest lucru înseamnă că nu interacţionează cu alimentele, nici măcar cu cele acide (roşii, portocale, lămâi etc.), cum se întâmplă în cazul foliei de aluminiu de exemplu.

Read More
Comentariu | Postat de GreenQueen