GreenQueen

Descoperă simplitatea şi naturaleţea de a folosi o sticlă din sticlă adevărată, fără plastic şi compuşi dăunători şi care va atrage mereu atenţia. Poţi alege culoarea în ton cu personalitatea ta sau a copilului tău, asortată la echipamentul de fitness/rucsacul de munte/ cărucior sau orice altceva îţi trece prin minte. 

Read More
Comentariu | Postat de GreenQueen

Ne dăm peste cap să găsim mâncare cât mai proaspătă, bio, eco, sănătoasă, fără chimicale, fără conservanţi, dar pierdem din vedere că un rol extrem de important pentru păstrarea calităţii, o au vasele în care preparam, consumăm şi păstrăm alimentele.

 

În ce gătim sănătos?

Cele mai "la îndemână" acum, pentru gătit, sunt oalele şi tigăile din teflon şi din material inoxidabil, uşor de curăţat şi de întreţinut, dar pe care nu le-aş recomandă pentru prepararea hranei, mai ales pentru copii:

Read More
Comentariu | Postat de GreenQueen

În ce gătim sănătos?

16.11.2016 22:56

Pentru o mâncare gustoasă şi sănătoasă, pe lângă ingredientele de cea mai bună calitate, avem nevoie de vase şi ustensile de bucătărie confecţionate din materiale care nu dăunează sănătăţii, aflate în stare bună, fără spărturi sau ciobituri. 

 

Ca şi în cazul alimentelor, ce e testat de mii de ani rămâne în topul recomandărilor, astfel că:

Lutul: vasele din lut au fost inventate acum mii de ani. Sunt în continuare cele mai bune. Nu au reactivitate în contact cu alimentele şi emit o căldură eficientă pentru gătit. Rezistă la temperaturi mari şi nu doar la cuptor. Există vase groase care se pretează inclusiv la foc deschis. Vasul se încălzeşte uşor şi nu reprezintă nici un pericol pentru alimentele gătite.

 

Read More
Comentariu | Postat de GreenQueen

Ambalajele din sticlă şi cermica sunt de departe cele mai indicate pentru păstrarea stării noastre de sănătate. Beneficiile pe care acestea ni le aduc sunt numeroase, şi anume ne feresc de multe afecţiuni, deoarece sunt materiale inerte. Acest lucru înseamnă că nu interacţionează cu alimentele, nici măcar cu cele acide (roşii, portocale, lămâi etc.), cum se întâmplă în cazul foliei de aluminiu de exemplu.

Read More
Comentariu | Postat de GreenQueen

O dovadă că putem face ceva să promovăm şi să îmbunătăţim mediul în care trăim, prin diminuarea poluării, a fost “purtată” de jucătorii Bayern Munich pe durata ultimului lor meci de săptămâna trecută, împotriva echipei Hoffenheim. Pentru a promova reciclarea şi totodată a atrage atenţia asupra efectelor poluării pământului şi a apelor cu plastic, jucătorii echipei au purtat tricouri Adidas produse 100% din pet-uri reciclate. Cu admiraţie, facem referire la materialul de prezentare Bayern Munchen, care arată impactul poluării asupra apelor noastre.

Read More
Comentariu | Postat de GreenQueen