O dovadă că putem face ceva să promovăm şi să îmbunătăţim mediul în care trăim, prin diminuarea poluării, a fost “purtată” de jucătorii Bayern Munich pe durata ultimului lor meci de săptămâna trecută, împotriva echipei Hoffenheim. Pentru a promova reciclarea şi totodată a atrage atenţia asupra efectelor poluării pământului şi a apelor cu plastic, jucătorii echipei au purtat tricouri Adidas produse 100% din pet-uri reciclate. Cu admiraţie, facem referire la materialul de prezentare Bayern Munchen, care arată impactul poluării asupra apelor noastre, aici

 

Există o expresie că “binele atrage bine” şi Da! Un alt club foarte cunoscut preia mesajul şi, pentru unul din viitoarele meciuri, vor purta tricouri similare, produse din pet-uri reciclate.

 

Niciun efort nu este prea mare atunci când suntem responsabili pentru sănătatea noastră şi cea a copiilor noştri, iar unul dintre acestea este să spunem stop poluării lumii în care trăim! Către copiii nostrii, care nu pot face propriile alegeri, avem o responsabilitate şi mai mare, aceea de a le asigura un trăi sănătos şi sigur.

 

O modalitate de a face asta este de a urma exemplul şi angajamentul celor de la Bayern Munchen şi Real Madrid pentru o lume mai curată şi bineînţeles să extindem producţia “verde” şi către alte sectoare. Exista deja multe produse care folosesc materiale reciclate, ca de exemplu aceste genti multifunctionale, foarte încăpătoare si rezistente, cu unde design foarte frumos pe deasupra. 

 

Noi, consumatorii de tot felul de produse, putem recunoaşte produsele prietenoase cu mediul prin certificatele asociate, de exemplu GOTS (Global Organic Textile Standard) pentru textile organice sau FSC (Forest Stewardship Council), asociaţie dedicată gestionării durabile a pădurilor din intreagă lume.Putem face paşi mici pentru protejarea ecosistemelor cruciale pentru viată oamenilor şi animalelor. 

 

Noi am decis că echipa Bayern Munchen, cu toate că pierdut meciul împotriva Hoffenheim, sunt câştigătorii detaşaţi al acestui meci, prin contribuţia lor de a promova o lume mai bună pentru noi toţi! Încă o dată: Felicitări!