Şi atunci începi căutările, disperările, pentru că de fapt tu ai aşa de puţine alternative la toate dorinţele tale pentru cel mic!!!

 

La noi prima alergătură a fost legată de pătuţul reginei şi nu atât de pătuţ în sine, cât de salteaua care trebuia să fie nici moale nici tare, din materiale naturale dacă se putea, să fie aerisită, să nu fie înnăbuşitoare... să fie locul cel mai confortabil de pe pământ – deh! Trăgeam nădejde să-i placă aşa mult încât să doarmă singurică la ea în pătuţ, aşa cum auzisem că fac unii copii!! Bineînţeles nu am putut găsi aşa ceva şi la un preţ rezonabil.

 

Următoarea disperare a fost legată de suzetă – după masa de la san care se termina repede raporat la nevoile ei, am căutat să introducem suzeta, în special pentru a o linişti în timpul episoadelor de disconfort cauzate de erupţia dentară. În toate farmaciile în care intram, cumpăram duzine de suzete şi ne rugam ca măcar una dintre ele să-i fie pe plac! Am găsit în sfârşit singurul model de suzetă pe care a acceptat-o, cea pe care o găsiţi şi pe site şi pe care sper s-o accepte cu uşurinţă şi copiii voştri.

 

Că să n-o mai lungesc atât, am constatat, de-a lungul timpului, pe măsură ce micuţa creştea, că ne-ar fi prins bine:

- o cădiţă pe care s-o punem în chiuvetă, să nu mai stea regina contorsionată, pe prosopul sucălit, pentru o băiţa rapidă, că nu mai putea de somn şi nu avea răbdare să facem ritualul de îmbăiere;

- nişte pahare, farfurii, sticle de apă care să nu se facă ţăndări prin casă (plasticul nu intră în discuţie, nu-l folosim), după ce regina arunca cu ele plină de satisfacţie, de acolo din scaunul ei înalt, pentru că-i plăcea zgomotul de sticlă spartă şi probabil o distra mami în patru labe care culegea toate cioburile de pe podea;

- jucării pentru băiţă şi nu numai(să nu fie universalele chinezării din plastic) pe care să le poată şi ronţăi;

- bady-uri, care se găsesc peste tot, dar veţi constata că foarte puţine asigura un confort total copilului; regina foarte pretenţioasă - o piele foarte sensibilă, ne-a spus pediatra - nu acceptă orice îi puneam pe ea, deh, doar de aia îi zicem regina!!!

 

Şi toate lucrurile pe care le veţi găsi pe site, sunt lucruri testate pe noi, pe care multe le-am descoperit după multă alergătură sau din întîmplare, unele dintre ele atunci când deja depăşisem vârstă la care ar fi fost necesare. Sunt produse naturale şi ecologice, care asigura siguranţă şi sănătate( măcar din partea celor cu care vine în contact frecvent, dacă şi aşa suntem atacaţi de chimicale).

 

Cam asta ar fi pe scurt povestea produselor pe care am ales să le promovăm, de care la un moment dat am fi avut mare nevoie şi pe care, cele mai multe din ele, le folosim cu multă încredere.

 

Va mulţumim că aţi ales să ne vizitaţi!!!