De curând, binecunoscuta revista de lifestyle eva.ro a lansat un concurs la care puteţi câstiga un Erou sau o Eroina de la Sweet Heroes, bineînţeles din partea noastră.

 

Profităm de ocazie că să vă prezentăm din nou povestea Sweet Heroes, care nouă ne este atât de dragă şi în a cărei cauză GreenQueen crede cu tărie.

 

Povestea Sweet Heroes a început în Olanda, când o mămică, aşa ca mine şi ca voi, a avut geniala idee de a crea pentru copiii lumiii aceste păpuşi versatile, care stimulează imaginaţia şi creativitatea copiilor noştri din nou şi din nou. Şi asta pentru că eroii şi eroinele Sweet Heroes pot fi lucrate, pictate, accesorizate de fiecare copil după propria dorinţa şi preferinţă. De cât ori aceştia se plictisesc, păpuşile pot fi puse în maşină de spălat rufe (alături de celelalte rufe) şi spălate până la 90 de grade. După uscare, micuţii o pot lua de la capăt.

 

Cariocile oferite împreună cu eroul/eroina au fost alese după îndelungi căutări. Acestea sunt produse ecologic, învelişul este produs din material reciclat, sunt culori obţinute pe baza de apă, şi în plus, acestea pot fi reumplute ori de câte ori este nevoie. Pentru siguranţa şi protecţia micuţilor, vârfurile cariocilor sunt boante şi capacele au găuri de aer, pentru a evita pericolul de sufocare al copiilor.

 

Els Veltkamp este mămică de băieţi. Ea şi-a dorit o păpuşă unisex. Dar cum păpuşile sunt, de obicei, preferatele fetiţelor, a luat repede naştere ideea de Erou. Eroul Sweet Heroes nu este o păpuşă, este Supereroul pe care băieţelul tău şi-l poate crea aşa cum îşi doreşte el.

 

Grija cu care fiecare erou este cusut în Nepal, în condiţii de comerţ echitabil (despre comerţul echitabil puteţi citi şi aici), felul în care fiecare erou născut ajută o familie două sau o sută în Nepal, ne-a făcut să credem că aceştia sunt cu adevărat vii.

 

De aceea, îi lăsăm mai jos să se prezinte. Lasă-i şi tu să îşi găsească o casă şi un nou prieten pe care să-l însoţească peste tot.

 

Eu sunt Babu! Aceasta este traducerea din nepaleză pentru "băiat". Port un costum durabil, de erou, şi o pelerină triunghiulară, pe care o pot folosi şi ca pălărie. Sunt foarte moale, alb, confecţionat din bumbac organic 100% şi lucrat manual. Sunt provenit din comerţ echitabil! Dacă mă cumperi pe mine, plăteşti salariul pe o zi de lucru în Nepal!

 

"Eu sunt Nanu!" Aceasta este traducerea din nepaleză pentru fată. Port un costum durabil, de eroina, şi o pelerină triunghiulară, pe care o pot folosi şi ca eşarfă sau basma. Sunt foarte moale, albă, confecţionată din bumbac organic 100% şi lucrată manual. Sunt provenită din comerţ echitabil! Dacă mă cumperi pe mine, plăteşti salariul pe o zi de lucru în Nepal!

Pentru multe detalii despre Sweet Heroes, vizitaţi pagină noastră, secţiunea Jocuri şi Jucării.