Seara, înainte de culcare, deschidem larg geamurile şi aerisim, indiferent de cât de multe grade minus sunt afară. Perioada asta chiar ne-a convenit de minune! Regina este aşa mai vikingā, cu cât mai rece aerul din camera cu atât somnul mai dulce! Constatarea asta am făcut-o la puţin timp după naştere - cât mai frig, somnul mai profund. Aşa că ne-am conformat şi am încercat să asigurăm Roialitāţii Sale temperatura optimă pentru un somn cât mai luuuung, de care să ne bucurăm cu toţii –adică plimbări lungi prin frig şi ploaie şi geamuri larg deschise în miezul iernii, spre disperarea mea care sunt o mare iubitoare de căldură.

 

Am făcut introducerea asta ca să înţelegeţi de ce sunt foarte importante pentru noi aşternuturile cu care dormim, pe care le-am ales cu mare grijă şi pe care le promovăm şi pe site, având în vedere că le-am testat. Am ales ţinând cont că Regina era destul de des "în pat male", mult mai confortabil cu mami şi papi decât în patul ei!

 

Aşa că am ales aşternuturile (lenjerie pat, pilote, perne, pāturici) bio, organice, pentru un stil de viaţă sănătos şi ecologic, recomandate mai ales pentru copiii predispuşi la supraîncălzire şi pentru cei cu pielea sensibilă. Au un preţ mai ridicat, asociate fiind cu calitatea - spre deosebire de cele obişnuite, nu conţin pesticide, insecticide sau fertilizatori, nu au la bazā bumbac modificat genetic, nu conţin pvc sau alte substanţe chimice toxice.

 

Am ales aşternuturi din bumbac organic - delicat, aerisit, moale şi plăcut la atingere, care absoarbe şi elimina umiditatea corpului, creând astfel un mediu de odihnă plăcut şi proaspăt, precum şi pe cele din lână pură organică (pilotele şi păturicile sunt bestiale!). Lâna respiră foarte bine, astfel ca pilotele din lână permit circulaţia şi ventilaţia aerului, ceea ce le face potrivite pentru persoanele care se încălzesc uşor, este confortabilă, fibra de lână conţine mult aer, asa cā aceasta preia rapid temperatura corpului şi creazā un confort natural.

 

Pentru a-i proteja de alergii, alege aşternuturi ecologice, din materiale organice, mai ales în primii ani de viaţă, atunci când sensibilitatea la efectele toxinelor este crescută. Sănătatea copilului tău este nepreţuită, aşa că ia decizia cea mai înţeleaptă!