Despre blogul Ioanei Macoveiciuc am aflat acum 4 ani, pe vremea când Regina mea se pregătea să vină pe lume şi eu căutam un medic dispus să-şi "piardă vremea" cu o naştere naturală, asta pentru că medicul care-mi urmărea sarcina îmi aducea tot felul de argumente pentru naşterea prin cezariană pe care eram dispusă să o accept doar într-un caz extrem (şi am găsit într-un final un medic cu dăruire, am născut natural, după 18 ore de travaliu dar fără alte probleme - voi scrie un articol, în curând, despre venirea pe lume a Reginei).

 

Şi tot căutând referinţe despre medici, ajung din întâmplare pe blogul Prinţesei Urbane, care m-a "cucerit" de la prima lectură şi unde am întâlnit o comunitate mare de mămici şi viitoare mămici, fiecare cu experienţele ei din toată gama existenţială.

 

Am "rezonat" cu felul în care Prinţesa alesese să-şi crească micuţa (pe atunci Ivan nu apăruse în peisaj) şi am continuat să-i citesc blogul mai ales că între timp devenisem mama Reginei şi mă "documentăm" cu privire la toate problemele apărute sau posibile, legate de bebeluşi.


De ce îmi plac articolele Ioanei? Sunt scrise cu sinceritate cu umor, cu dăruire şi talent, de multe ori te regăseşti în situaţia, starea, trăirea, pe care o transmite şi apreciez efortul pe care-l face de a fi mereu acolo, pe blog, pentru cititoarele ei (şi numai mamele ştiu cum e să scrii în timp ce micuţul vrea să faceţi cu totul altceva).

 

Despre ce scrie? Despre tot ce crede, trăieşte, simte sau visează, despre copii şi copilărie, despre momente vesele sau triste, despre viaţă şi tot ce cuprinde ea, despre cum putem fi nişte oameni mai buni.

 

De doi ani încoace Prinţesa a publicat şi cărţi, pentru copii şi adulţi, pe care le-am cumpărat şi le-am dăruit cu diverse ocazii. S-au bucurat de un mare succes!!

 

Şi pentru că noi promovăm o lume "prietenoasă", am ales să vi le oferim şi vouă, le găsiţi în categoria "Cadouri". Citiţi-le!!! Veţi fi încântaţi! Şi voi şi copii voştri!!